Veelgestelde vragen

 

En de antwoorden erop.

 

ReserverenAfhalen

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen verzameld. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mailtje.

Mag ons hondje mee?

Jazeker, mits hij te allen tijde aangelijnd is.

Hebben jullie ook andere gerechten?

Wat we doen, willen we goed doen. Dus bakken we alleen pannenkoeken en geen andere gerechten. Voor de liefhebbers hebben we wel diverse uitsmijters, flammkuchen, soepen en wafels op de kaart staan. Alles huisgemaakt. Bekijk onze menukaart

Met welke voedselintoleranties, diëten en allergieën kunnen jullie rekening houden?

We bakken glutenvrije pannenkoeken (van biologisch boekweitmeel), ei-, noten- of lactosevrije pannenkoeken zonder meerkosten. Ook melkvrije pannenkoeken zijn mogelijk. Wij maken dan een speciaal beslag met bronwater of sojamelk in plaats van koemelk. Op de kaart staan ook diverse vegetarische pannenkoeken. Mocht je vraag hier niet beantwoord zijn, stuur ons dan een mailtje.

Welke betaalmiddelen accepteren jullie?

Je kunt bij ons met pin of contant betalen. We accepteren geen credit cards. Ook kan je met diverse cadeaubonnen bij ons terecht. Via onze website kan je ook onze eigen cadeaubon kopen. Informeer bij de reservering naar de mogelijkheden.

Waar kan ik parkeren?

Wij hebben een eigen gratis parkeerplaats die alleen bestemd is voor onze gasten. In Oud Aalden is ook een gratis gemeenteparkeerplaats iets verderop. Mocht onze parkeerplaats vol zijn, kun je daar parkeren. Laat je medepassagiers eventueel alvast voor onze deur uitstappen.
Drenthe is natuurlijk een fantastisch fiets- en wandelparadijs. Wij moedigen je ook aan om op de fiets of met de benenwagen te komen. Zo kan je voor en na ons bezoek genieten van onze magisch mooie omgeving.

 

Wat een mooie boerderij! Hoe oud is zij?

Het bouwjaar van onze boerderij is 1668. Ben je geïnteresseerd in een stukje of het hele verhaal van ’t Hoes van Hol-An, kijk dan eens op de pagina: Ons verhaal.

 

Wat is er allemaal in de omgeving te beleven?

Nergens is de Drentse sfeer beter te proeven dan in het monumentale brinkdorp Oud Aalden. Rondom de fraaie brink, met zijn oude eiken, liggen her en der zeldzame Oud-Saksische boerderijen. Het is alsof ze uit de losse hand zijn uitgestrooid. Het platteland waarop ’t Hoes van Hol-An zich begeeft, is nog relatief ongerept. Het is een wonderlijke streek waar natuur en historie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Of het nou wandelend, in de auto, op de fiets of te paard is, alle routes voeren langs betoverende taferelen. Vennetjes, verrassende diersoorten, oude boerderijen, zand- en veendorpen, heide, bos en heerlijke zandstrandjes wisselen elkaar af.

Ook voor kinderen biedt de omgeving genoeg vertier, te denken valt aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, Kabouterland Exloo, diverse buitenzwembaden, een kinderfietsroute, een huifkarrentocht of Plopsaland Coevorden.

Wil je weten wat er allemaal te doen is in de regio? Kijk dan op Magischdrenthe.nl (alles in de gemeente Coevorden) of  Energiekemmen.nl (in de regio van Emmen).

 

Ik ben op zoek naar een baantje. Kan ik in de zomer komen werken bij jullie?

Leuk dat je interesse hebt! Het is inderdaad supergezellig om bij ons te werken. We nemen alleen nooit medewerkers aan voor een paar weekjes. Iedereen wordt bij ons ingewerkt voor minstens een heel seizoen en natuurlijk het liefst voor meer seizoenen achter elkaar. Heb je interesse in een baantje bij ’t Hoes? Stuur dan een mailtje met informatie over jezelf (waar woon je, heb je al werkervaring of niet, waar ken je ons van enz.) en je motivatie. Je krijgt altijd een bericht van ons terug.

Zijn er vacatures voor vast werk of een stage?

Check onze vacaturepagina voor eventuele leuke jobs in ’t Hoes. Wil je een open sollicitatie sturen of informeren naar stagemogelijkheden? Stuur ons dan een
mailtje. Je krijgt altijd een bericht van ons terug.

Boerenkeuken copyright 't Hoes van Hol-An

Openingstijden

SEPTEMBER tm JUNI
DINSDAG tm ZONDAG
11:00 – 20:00 uur

JULI en AUGUSTUS
MAANDAG tm ZONDAG
2e PAASDAG
2e PINKSTERDAG
11:00 – 20:00 uur

25 DECEMBER tm
31 JANUARI
GESLOTEN