Oud Saksische Koffie- & Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An

VEELGESTELDE VRAGEN
en het antwoord hierop

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen verzameld. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons gerust een mailtje.

Mag ons hondje mee?

Jazeker, mits hij te allen tijde aangelijnd is.

Hebben jullie ook andere gerechten?

Wat we doen, willen we goed doen. Dus bakken we alleen pannenkoeken en geen andere gerechten. Voor de liefhebbers hebben we wel diverse uitsmijters, soepen en wafels op de kaart staan. 

Met welke voedselintoleranties, diëten en allergieën kunnen jullie rekening houden?

We bakken glutenvrije pannenkoeken (van biologisch boekweitmeel), ei-, noten- of lactosevrije pannenkoeken zonder meerkosten. Ook melkvrije pannenkoeken zijn mogelijk. Wij maken dan een speciaal beslag met bronwater of sojamelk in plaats van koemelk. Op de kaart staan ook diverse vegetarische pannenkoeken. Mocht je vraag hier niet beantwoord zijn, stuur ons dan een mailtje.

Welke betaalmiddelen accepteren jullie?

Je kunt bij ons met pin of contant betalen. We accepteren geen credit cards. Ook kan je met diverse cadeaubonnen bij ons terecht. Informeer bij de reservering naar de mogelijkheden. 

Waar kan ik parkeren?

Wij hebben een eigen gratis parkeerplaats die alleen bestemd is voor onze gasten. In Oud Aalden is ook een gratis gemeenteparkeerplaats iets verderop. Mocht onze parkeerplaats vol zijn, kun je daar parkeren. Laat je medepassagiers eventueel alvast voor onze deur uitstappen.
Drenthe is natuurlijk een fantastisch fiets- en wandelparadijs. Wij moedigen je ook aan om op de fiets of met de benenwagen te komen. Zo kan je voor en na ons bezoek genieten van onze magisch mooie omgeving.

 

Wat een mooie boerderij! Hoe oud is zij?

Het bouwjaar van onze boerderij is 1668. Ben je geïnteresseerd in een stukje of het hele verhaal van ’t Hoes van Hol-An, kijk dan eens op de pagina: Ons verhaal.

 

Wat is er allemaal in de omgeving te beleven?

Nergens is de Drentse sfeer beter te proeven dan in het monumentale brinkdorp Oud Aalden. Rondom de fraaie brink, met zijn oude eiken, liggen her en der zeldzame Oud-Saksische boerderijen. Het is alsof ze uit de losse hand zijn uitgestrooid. Het platteland waarop ’t Hoes van Hol-An zich begeeft, is nog relatief ongerept. Het is een wonderlijke streek waar natuur en historie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Of het nou wandelend, in de auto, op de fiets of te paard is, alle routes voeren langs betoverende taferelen. Vennetjes, verrassende diersoorten, oude boerderijen, zand- en veendorpen, heide, bos en heerlijke zandstrandjes wisselen elkaar af.

Ook voor kinderen biedt de omgeving genoeg vertier, te denken valt aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, Kabouterland Exloo, diverse buitenzwembaden, een kinderfietsroute, een huifkarrentocht of Plopsaland Coevorden.

Wil je weten wat er allemaal te doen is in de regio? Kijk dan op Magischdrenthe.nl (alles in de gemeente Coevorden) of  Energiekemmen.nl (in de regio van Emmen).

 

Ik ben op zoek naar een baantje. Kan ik in de zomer komen werken bij jullie?

Leuk dat je interesse hebt! Het is inderdaad supergezellig om bij ons te werken. We nemen alleen nooit medewerkers aan voor een paar weekjes. Iedereen wordt bij ons ingewerkt voor minstens een heel seizoen en natuurlijk het liefst voor meer seizoenen achter elkaar. Heb je interesse in een baantje bij ’t Hoes? Stuur dan een mailtje met informatie over jezelf (waar woon je, heb je al werkervaring of niet, waar ken je ons van enz.) en je motivatie. Je krijgt altijd een bericht van ons terug.

Zijn er vacatures voor vast werk of een stage?

Er zijn op dit moment geen vacatures. Wil je een open sollicitatie sturen of informeren naar stagemogelijkheden? Stuur ons dan een
mailtje. Je krijgt altijd een bericht van ons terug.

Openingstijden

Openingstijden

Juli & augustus: ma tm zon van 11.00-20.00 uur
September tm juni: di tm zon van 11.00-20.00 uur
Extra open op: 2e Paas-, 2e Pinkster- en 2e Kerstdag
Gesloten in/op: januari, 1e Kerstdag en Oudjaarsdag

Juli & augustus: ma tm zon van 11.00-20.00 uur
September tm juni: di tm zon van 11.00-20.00 uur
Extra open op: 2e Paas-, 2e Pinkster- en 2e Kerstdag
Gesloten in/op: januari, 1e Kerstdag en Oudjaarsdag

Afhalen

Afhalen

Van dinsdag tm zondag kun je bestellingen afhalen.
Bekijk hiervoor ons afhaalmenu
of BESTEL direct

Van dinsdag tm zondag kun je bestellingen afhalen. Bekijk hiervoor ons afhaalmenu of BESTEL direct

Faq

Faq

Heb je bepaalde vragen? Check ook eens onze ‘Veelgestelde vragenpagina’

Heb je bepaalde vragen? Check ook eens onze ‘Veelgestelde vragenpagina’

Contact

Oud Saksische Koffie- & Pannenkoekboerderij
’t Hoes van Hol-An

Oud Aalden 11
7854 RW Aalden
0591-371268