Groepsactiviteiten ’t Hoes van Hol-An

De groepsactiviteiten zijn nooit separaat bij ons te boeken, maar alleen in combinatie met
een maaltijd en/of koffie compleet in ’t Hoes van Hol – An!

Slok op de hei


(maximaal 25 pers.)

Met z’n allen op pad met de trekker. In een (overdekte) kar achter de tractor vertrekken vanaf ’t Hoes van Hol- An door de natuur. Je krijgt een mand mee met daarin een kruikje met onze eigen kruidige likeur “Aelder Zeupie” en voor de kinderen een beker ranja met een mooi rietje. Bij terugkomst kun je genieten van een heerlijke pannenkoekmaaltijd.

Minimale groepsgrootte 4 personen.
Prijs 125,- excl. “Pannenkoekmoaltied”.
Geschikt voor alle leeftijden.

Klootschieten


Wat is klootschieten precies? Simpel gezegd: het met een onderarmse zwaai zo ver mogelijk wegwerpen van de kloot. In de praktijk is het iets minder simpel. Er zijn verschillende disciplines binnen de sport, te weten: het veldschieten, straatschieten en het zetten. De eerste twee zijn in principe hetzelfde (het in zo weinig mogelijk worpen overbruggen van een bepaalde afstand); de verschillen worden bepaald door de eigenschappen van de ondergrond en de grootte en het gewicht van de kloot. Bij het zetten is de plaats waar de kloot landt bepalend, ook al rolt hij daarna nog verder.

Bij ’t Hoes van Hol-An klootschieten we rondom de Aalder Es. Je krijgt vóór vertrek van ons een korte uitleg over het spel en de spelregels. Je vertrekt op eigen houtje door de Drentse omgeving. De samenstelling en de grootte van de groepen bepaal je zelf.

Minimale groepsgrootte 2 personen.

Prijs: 25,- per spel
(plus 100,- borg)
20,- euro per verloren bal
35,- euro per verloren hengelstok

Oud Saksische Koffie- & Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An groepsactiviteiten
Print Friendly, PDF & Email

Volg je ons al???

Facebook button van 't Hoes van Hol-An, Oud Aalden 11, Aalden
Instagrambutton van 't Hoes van Hol-An, Oud Aalden 11, Aalden